Naruto Ryuu Gakure Forum
Academy Student
Rozmawiamy w Języku Kenny
1. klikacie TU
2. tłumaczycie text osoby powyżej wklejając go tam
3. odpowiadacie na niego pisząc własny text tam.
4. Kopiujecie i wklejacie w odpowiedz!
Pppppf fmpppf Mfpmpppmm mmfppf fmpfmf pffppfmmpmffć
//zmieniłem troche zasady bo było bezsensownie - Kisioj
Kid
JA napisałem:
Bardzo lubię ziemniaki bo są pożywne
a wyszło:
mmpmmmpffmpmffpppf pmffmfmmpmffę ffpmffmppppmpppmffmmmpmpmff mmpppf fmmą pfmppfżffmfpppppmpp
Genin
ja napisałem
Gra shinobi RPG napewno będzie zajebi...
i wyszło
Mfmpffmmm fmmmfpmffpppppfmmpmff PffPfmMfm pppmmmpfmmppfpppppppf mmpęmpmffpmffmpp ffpmmmpmmmppmmpmff...
Genin
mmfmfpmmfmffmmmłmppfmm pfmppffppmffmppmpmffpmffmppmmf żmpp mfmpffmmm Fmmmfpmffpppppfmmpmff pffpfmmfm mmpmppmpmffpmffmpp ffpmmmpmmmppmmpmfffmmfmpmmm???
Kid
pfmmffpmfpppfmfpmm fmmmffmppmmpmffmpp mmfppf mmfmfpmmfmffmmmł pfmppffppmffmppmpmffpmffmppmmf fmpppf pfmppffppmffmppmpmffpmffmmmł
Academy Student
Pmffmfmmpmffę Pppmmmpfffmffmpppf Pffffmfmffmf Mfmmmmpmpfmfpffmpp mff pfmpffmmmfppmffmpp pmmmppfmmfmpmppppm mmmpppmmpfmf mff mpfmmmpmmpppffm pfmppffmmfmp :Pfm
prawdziwy
Lubię Naruto Ryuu Gakure i prawie jestem anbu i fajny post
Citizen
ech,to trzeba przetłumaczyć tekst osoby powyrzej i dać swój!!!I tak w kółko!takie trudne?
ja zaczynam a potem osoba ponirzej tłumaczy mój tekst a potem daje swój:
Pfmmmmppmmffęfmpmmmć żmpp fmpppf ppmmmm mmpffmć pffppfffpppmppffppmmm!Fmpppf ffpmmmmmfffpffmpppmmmppmffm!!
Citizen
Pamiętać że to ma być rozmowa!To zaczynamy!!
Ppfpmp.Pmmmmmpmpmffmpp ppmmmmmmfmffmpp pffmmmpppmfmmff fpp Pppmmmpfffmffmpppf Pffffmfmffmf Mfmmmmpfffmfpmpmpp?
Citizen
Pmmmmm ppmmffmmmłmppppm pmpmffmppmpmffmś mmfmfpfmfppppppmffpppmmm mmmpmfmpp ppmmff fmmmffę ffppppfmfmpmffpmffłppf.:Pfm
Academy Student
Fmmmfpmmmpffmffpppmfmmmmppp!
Akatsuki - Moderator
Ehh...nie umiecie w to grać to zamykam, wystarczy tylko przeczytać zasady, tak ciężko?