Naruto Ryuu Gakure Forum
Academy Student
Rozmawiamy w Jêzyku Kenny
1. klikacie TU
2. t³umaczycie text osoby powy¿ej wklejaj±c go tam
3. odpowiadacie na niego pisz±c w³asny text tam.
4. Kopiujecie i wklejacie w odpowiedz!
Pppppf fmpppf Mfpmpppmm mmfppf fmpfmf pffppfmmpmffæ
//zmieni³em troche zasady bo by³o bezsensownie - Kisioj
Kid
JA napisa³em:
Bardzo lubiê ziemniaki bo s± po¿ywne
a wysz³o:
mmpmmmpffmpmffpppf pmffmfmmpmffê ffpmffmppppmpppmffmmmpmpmff mmpppf fmm± pfmppf¿ffmfpppppmpp
Genin
ja napisa³em
Gra shinobi RPG napewno bêdzie zajebi...
i wysz³o
Mfmpffmmm fmmmfpmffpppppfmmpmff PffPfmMfm pppmmmpfmmppfpppppppf mmpêmpmffpmffmpp ffpmmmpmmmppmmpmff...
Genin
mmfmfpmmfmffmmm³mppfmm pfmppffppmffmppmpmffpmffmppmmf ¿mpp mfmpffmmm Fmmmfpmffpppppfmmpmff pffpfmmfm mmpmppmpmffpmffmpp ffpmmmpmmmppmmpmfffmmfmpmmm???
Kid
pfmmffpmfpppfmfpmm fmmmffmppmmpmffmpp mmfppf mmfmfpmmfmffmmm³ pfmppffppmffmppmpmffpmffmppmmf fmpppf pfmppffppmffmppmpmffpmffmmm³
Academy Student
Pmffmfmmpmffê Pppmmmpfffmffmpppf Pffffmfmffmf Mfmmmmpmpfmfpffmpp mff pfmpffmmmfppmffmpp pmmmppfmmfmpmppppm mmmpppmmpfmf mff mpfmmmpmmpppffm pfmppffmmfmp :Pfm
prawdziwy
Lubiê Naruto Ryuu Gakure i prawie jestem anbu i fajny post
Citizen
ech,to trzeba przet³umaczyæ tekst osoby powyrzej i daæ swój!!!I tak w kó³ko!takie trudne?
ja zaczynam a potem osoba ponirzej t³umaczy mój tekst a potem daje swój:
Pfmmmmppmmffêfmpmmmæ ¿mpp fmpppf ppmmmm mmpffmæ pffppfffpppmppffppmmm!Fmpppf ffpmmmmmfffpffmpppmmmppmffm!!
Citizen
Pamiêtaæ ¿e to ma byæ rozmowa!To zaczynamy!!
Ppfpmp.Pmmmmmpmpmffmpp ppmmmmmmfmffmpp pffmmmpppmfmmff fpp Pppmmmpfffmffmpppf Pffffmfmffmf Mfmmmmpfffmfpmpmpp?
Citizen
Pmmmmm ppmmffmmm³mppppm pmpmffmppmpmffm¶ mmfmfpfmfppppppmffpppmmm mmmpmfmpp ppmmff fmmmffê ffppppfmfmpmffpmff³ppf.:Pfm
Academy Student
Fmmmfpmmmpffmffpppmfmmmmppp!
Akatsuki - Moderator
Ehh...nie umiecie w to graæ to zamykam, wystarczy tylko przeczytaæ zasady, tak ciê¿ko?