Naruto Ryuu Gakure Forum
Academy Student
Ej będą inne demony niż Kyuubi?? np. zostajesz sand-nin dostajesz shukaku? albo walczys o demona. Ale nie jestem do tego pweny bo każdy by kogoś zabijal ciagle.
Administrator
kolejny temat zalozony w zlym dziale -.- zapewne bedzie kyuubi i shukaku ale juz o tym mowilem
Genin
Właściwie to jak patrzeć a mangę to możesz dodać 5 demonów (więcej nie pamiętam by pokazano ;P)
Academy Student
w sumie jest ich 9 ale ciekawe jak bedzie wygladac shukaku po aktywacjii
Citizen
mysle ze 9 demonow nie ma sensu dawac gdyz im wiecej bedzie demonow tym kazdy demon bedzie slabszy,obstawiam ze kis bedzie musial oslabic kyubiego zeby byl wyrownany z shakaku,czyli obstawiam ze bedzie to cos na zasadzie cs heven i to drugie xD
Genin
Nie no jak dla mnie to Kyuubi powinien dawać większego boosta (urodziłeś się z Shukaku to się ciesz że masz demona a nie płaczesz ze Kyuubi silniejszy ;P)
Zmiana tematu
Tej jeśli planujesz zrobić tak że z czasem czy czymś można przywołać większą liczbę ogonów to zrób tak żeby od czwartego (do czasu) postać zamieniała się w atakującego wszystko NPC ;P
Last edited by Tadziu (2008-09-04 17:52:22)
Academy Student
zal !! nikt by se nie pogral bo kyuubi łazi! i gracz konto traci!
Genin
Heh ja widzę to "zal" to mi się śmiać chce... ale nie o tym chciałem pisać.
Jak byś nie zauważył napisałem do czasu... czyli jakieś 5 min aż gracz przejmie kontrole i nauczy się nad nową mocą panować...
Nie wspominając już o tym że żartowałem i to była raczej luźna sugestia...
Last edited by Tadziu (2008-09-08 20:51:43)
Academy Student
lepiej nie robic tych demonow dla graczy bo se grac nie da a jak nawet to kyubi by dawak chakre shukaku nin czy cos w tym stylu
Kid
a ja mam pomysl.. niech beda wszystkie, kyuubi najmocniejszy, shukaku najslabszy (jak w mandze) ale zeby zdobyc demona trzeba zrobic jakas misje specjalna.. szczegoly do Kisioja pojda
Academy Student
otori nie tam tak jak teraz ze losowo a i niech bdzie ich 9 bo przeciez taki sanin ma cos lepszego do roboty moze zabijac kyubiego albo shukaku xD
Genin
no tylko sobie wyobraz ze gra miała juz byc z pól miesiaca temu a nadal zrobiona nie jest a gdyby do tego jeszcze 7 demonow by doszło to wogóle bysmy sobie w tym roku nie pograli
Academy Student
a pogramy w tym xD
Genin
na 99,9% nie ;P