Naruto Ryuu Gakure Forum
Genin
Jasne Lukasz Naruto Nigdy nie trafi rasengamem Sasóka bo on ma Sharingama a naruto nawet Kabuto nie mogl trafic.
Jak sasók aktywuje CS to po naruto bo zrobi black chidori
@down chodzilo mi o Anime bo Mangowy sasók wygra na 100%
jak pierwszy raz naruto uzyl rasengama to go nei trafil... w anime musial go zlapac i walnąc
Last edited by Barto (2008-09-24 12:35:56)
Akatsuki - Moderator
@up
Nie wiesz że on już nie ma CS'a...?
A trafić może, co mu da sharingan, on tylko widzi jakieś szybsze ciosy czy coś takiego, tak jakby walczył w zwolnionym tempie..
Sasuke raczej uniknie rasengana, ale to z tego powodu że jest szybki, no a Naruto tym rasenganem dosyć wolno wali...
No a Kabuto trafił...
Genin
sprawa jest prosta nie wiadomo co byscie kombinowali sasok by wygrał na bank ponieaz: jest szybszy, ma lepsze tai i nin
Genin
(Może nie ten temat ale przy tamtym mi się już zakładka przymkła ;P)
Otóż jeśli czytałbyś mangę (A jak czytasz i tak mówisz to... nie nie powiem tego tak mówią dzieci neo... ;P (chodzi o żal;P) widać kiepsko trybisz ;P)
to wiedział byś że (nie chce spoilowac) Naruto miał by teraz bardzo duże szanse.
Genin
no ze w madze to wiem ale ja nie czytam mangi tylko rzadko anime odlądam a mangi to czytałem tylko troche po polsku bo kupiłem tom 27
Citizen
Tidus wrote:
Rasengan daje mocne obrażenia ale z Odama to jusz hoho
popieram
Citizen
Rasendgan.RAsendgan zadaje poważne obrażenia i jeszcze Odama,Rasaenshuriken
Genin
Tylko że pytanie dotyczy Rasengana a nie jego wariacji...
Citizen
aha to sorka,skoro tak to chidori i rasendgan są równe ale obstawiam na rasendgan,bo bardziej mi do gustu przypadło