Naruto Ryuu Gakure Forum
Genin
...Fajny Zabuza ale pusto trochê ;P 9,999999999 ;P
Edit
Jak dla mnie to ten Zabuza nie¼le siê komponuje z tym t³em które samo w sobie te¿ mi siê podoba ale jak mówi³em ja jestem "laik"
Last edited by Tadziu (2008-09-17 16:05:40)
Citizen
T³o nie pasuje do rendera, a ten za to niewtopiony.
S³abe napisy i z³± ramka.
T³o okropne.
3/10.
Genin
Noodle to s± sygi przez laików i dla laików wiêc spasuj trochê ;P
Genin
barto móg³bys mi dok³adnie wyt³umaczyc jak robisz te sygny w gimpie prosze albo daj link do jakiegos filmiku gdzie jest opisane.
P.S co to s± rendery?
Genin
Edit:Dobra skonczy³em moj± najnowsz± prace xD prosze o ocenki
Robi³em j± dla tadzia xD
robilem j± godzine od 19 do 20.30 czyli póltora xD
@down to moja sygna xD
Last edited by Barto (2008-09-17 20:48:56)
Administrator
;0 Tadziu musze przyznac ze ta twoja nowa sygnaturka to majstersztyk, bardzo mi sie podoba taki styl xD trzymaj tak dalej ;P
Genin
ProShogun wrote:
;0 Tadziu musze przyznac ze ta twoja nowa sygnaturka to majstersztyk, bardzo mi sie podoba taki styl xD trzymaj tak dalej ;P
Barto j± robi³ lolu ;P Ale to ja wybra³em render i fonta Ale zgodzê siê ze jest wyjeb*aszcza XD
Genin
Genin
hmm jak na pierwsz± to nawet tylko nie ma ramki, render wydaje sie byc za mocno rosci±gniety Napis nie pasuje i nie wiem co to za plamka obok tego renderu taki jakby napis malutki
Genin
ramke trzeba zrobic tak wchodzisz w zaznaczanie bierzesz zaznacz wszystko
potem bierzesz zmiejsz ( w zaznaczaniach )
i potem w edycji rysuj wzd³órz Zaznaczania i ok i masz ramke xD
Genin
Genin
hmm juz troche lepsza ale render wydaje mi sie byc rosci±gniety noi render wchodzi na ramke
ramke rob zawsze na ostatniej warstwie wtedy bedzie j± widac
render wtapiaj smu¿eniem.
Genin
Genin
1.dziwne t³o ale tak dosyc dobra tylko ten render taki nie wyrazny wyostrzaj je troche czy co xD
2.n ota mi sie podoba no ale znowu ten b³±d ramke rób na ostatniej warstwie bo render na nia nachodzi widzisz?