Naruto Ryuu Gakure Forum
Genin
Kisioj jakie bedą nowe klany i profesje w nowej wersji? i czy ewentualnie mógłbys mi doradzic jaki wybrac.
Genin
Jeśli macie zamiar "wymyślać" klany jak "Pein Klan" czy "Jiraya Klan" to sobie darujcie... Jak już to nazwijcie je chociaż jakoś normalnie np Rinnengan User bądź Toad Sage... cos takiego...
Genin
napewno bedzie:non clan lee
i profesje fan-nin i Kukiełkarz
Kid
to jest puppeter >_> nie Kukiełkarz <_<
Genin
Orinosuke wrote:
to jest puppeter >_> nie Kukiełkarz <_<
Kurde nie bij... bo po polsku Puppeter to jest Kukiełka-men nie?.....
Academy Student
Ej a będzie uzumaki klan i bedzie jutsu przywolania??
Academy Student
eeh andro jak bedzie jutsu prywolania bedzie gupio pryzywasz kyubiego i wszystkich rozwalasz xD
Academy Student
lukasz wrote:
eeh andro jak bedzie jutsu prywolania bedzie gupio pryzywasz kyubiego i wszystkich rozwalasz xD
załosny jesteś kyuubiego?? chyba cie pogielo m ichodzile o psy, robaki, slimaka, zabe, i weza
Academy Student
i lasice chyba
Genin
Andromed wrote:
Ej a będzie uzumaki klan i bedzie jutsu przywolania??
I czym niby ten klan Uzumaki by się wyróżniał co?? Monopol na Kagebunshin? (juz takie coś widziałem....) czy może tylko ten klan będzie miał Rasengana?.. O takim czymś mówiłem śmieszne klany których po prostu nie ma.
Last edited by Tadziu (2008-08-31 16:35:05)
Citizen
No tak ale jeśli chodzi o Non-Clany to z chęcią pograłbym sobie postacią z umiejętnościami Temari lub Kankurou.
Genin
napewno bedzie non-clan lee a kukiełkarz to bedzie profesja nie clan czyli kankurou bedzie profesja
nie klanem.
a z tym przywołaniem kyuubiego żalllllllllll.
a klan uzumaki niby po co miał by byc w grze oni zadnych bloodline nie mają
chyba tylko dla nazwy
Academy Student
przecie kazdy moze sie nauczyc to co naruto eeeh zly pomysl z non clan naruto
Academy Student
HMMM... uzumaki clan moze miec odam rasengan i rasenshuriken ale i to zamało...
Genin
Noodle_ wrote:
No tak ale jeśli chodzi o Non-Clany to z chęcią pograłbym sobie postacią z umiejętnościami Temari lub Kankurou.
Ja nie mówię żeby nie było takiej możliwości (będą profesje ale można to też rozwiązać na przykład tak że wybierasz non-clan i potem specjalizację czy coś) tylko żeby ni wymyślać głupich klanów jak Temari-Clan Kankurou-Clan... (zwłaszcza że to rodzeństwo i w zasadzie są w tym samym "klanie")