Naruto Ryuu Gakure Forum
Genin
grał ktoś w tą gierke nawet niezła moim zdaniem.
Opis Gry
Naruto: Ultimate Ninja 2 to kolejna bijatyka dla konsoli PlayStation 2. Pozycja ta należy do cyklu gier, powstałych na kanwie popularnego anime autorstwa Masashiego Kishimoto. Zarówno gra, jak i jej kreskówkowy pierwowzór opowiada historię młodego adepta sztuki ninjutsu.
Historia, opowiedziana w niniejszej produkcji, nie odstaje od poprzedniczek i w głównej mierze opiera się o wydarzenia, mające miejsce we wspomnianym serialu. Przystępując do zabawy gracz przemierza wirtualne środowisko i staje do walki z napotkanymi oponentami. Do jego dyspozycji oddano kilkunastu doskonale znanych bohaterów, wśród których znajduje się Naruto, Sasuke, Kakashi, Gaara, Tsunade i Jiraiya. Każdy z nich posiada charakterystyczne dla siebie ciosy specjalne i odznacza się odmiennymi cechami (m.in. siła i wytrzymałość), rozwijanymi w miarę sukcesywnego zaliczania kolejnych etapów gry.
Producenci przygotowali szerokie spektrum sposobów na udaną rozrywkę. Posiadane umiejętności można sprawdzić w trybie fabularnym, pozwalającym na odkrycie ciekawych bonusów na czele z filmikami, pochodzącymi ze wspomnianego anime. Ma się także sposobność wzięcia udziału w sześćdziesięciu wymagających misjach, przystąpienia do siedmiu mini-gier i starcia z żywym oponentem. Niezależnie od wybranego modułu sterowana postać posługuje się spektakularnymi combosami i wykorzystuje zdobytą broń. W razie problemów ma się szansę na wezwanie innego wojownika, który pomaga pokonać przeciwnika lub dostarcza niezbędne power-upy. Dla niewprawionych graczy przygotowano tryb treningu, pozwalający na zapoznanie się z zasadami sztuki ninjutsu.
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=9748
Academy Student
Grałem u kolegi fajne bardzo najlepiej grać dla mnie dla multiplayer wtedy sobie można pograć lepiej
Citizen
Lepsza trójeczka Przynajmniej dłużej się ja przechodzi (kiedy chce się odblokować 4th Hokage). Teraz czaje się na Shippuudena, bo na jutubie oglądałem i moim zdaniem wymiata wszystkie poprzednie części
Genin
gra moze byc fajna skoro to jest na PS2 to czy jest na to jakis emulator? i czy mozna to z jakijs strony sciagnac?
Last edited by Oskar (2008-08-19 14:07:00)
Genin
ja to kupilem na allegro a na emulatorze napewno ci nei pujdzie bo emulatory sa slabe jak narazie
Academy Student
Jeżeli prosisz o emualto to masz
link do emulatora nie wiem czy działa emulator: http://www.rom-freaks.net/download-8239 … .5_BETA_-_(PS2_EMULATOR).html
a tu do gry: http://www.rom-freaks.net/download-7687 … e_Ninja_2_(NTSC-US).html
Citizen
Najprościej zainwestować w pleja Chociaż przeszedłem już wszystkie gry Naruto jakie na niego powstały ;f I DragonBalle też ;p
Academy Student
fajna grałem u siebie xD ja mam PS3 więc chodzi i kupuje se XBoxa
Last edited by Andromed (2008-09-03 20:20:37)
Genin
andromed zal mi ciebie wiesz ta gra jest tylko na ps2 nie na ps3
Genin
Barto wrote:
andromed zal mi ciebie wiesz ta gra jest tylko na ps2 nie na ps3
A słyszałeś kiedyś o kompatybilności wstecznej ?? Z tego co wiem to większość gier z PS2 działa na PS3....(Ale sam nie mam konsoli więc nie mogę potwierdzić XD;P) więc nic nie stoi na przeszkodzie by tą grę miał i w nią grał...
Academy Student
u mnie kazda z ps1 i ps2 chodzi na ps3 trzaba miec cos jakiegos dziwnego nie wiem co mój brat sie tym zajmuje
Genin
Jasne Andro ja słyszałem ze PS3 ma jakąs Blokade do przerobienia Konsoli.
nie jest tak jak w 2 ze wchodzą gry z jedynki.
Genin
No to ze z 1 niby chodzą to się dziwię >_> bo z 2 to by jeszcze mogły...
Lekki spamik ostrzeżenie ;P//Slather
Akatsuki - Moderator
Tidus, brawo za linka!
Nie ściągajcie tego bo to NTSC, nie pójdzie wam w Polsce...
A co do tego, że z 2 chodzą na 3 to nie wiem sam xd
Na pewno chodzą z PSX na PS2...
I z tego co przed chwilą przeczytałem to chodzą gry z PS2 na PS3, ale zależy to od wielkości dysku twardego, chodzą dopiero na 60 GB
oO i z PSX też chodzą, ale tylko nie które ;p
A co do gierki, nie długo sobie chyba pogram i zobaczę cóż to takiego ^^